April 14, 2021

Minor atras la furturi, de prieteni. Împreună au comis patru infracțiuni.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au identificat și reținut persoanele bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.

La data de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au documentat activitatea infracțională a unui minor în vârstă de 16 ani și doi tineri, cu vârste de 25 și 27 de ani, din Podoleni și Zănești, bănuiți de comiterea a patru infracțiuni de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști până în prezent a reieșit că, în perioada decembrie 2020 – martie 2021, aceștia ar fi pătruns în mai multe imobile din localitatea Podoleni de unde ar fi sustras bijuterii, unelte electrice și alte bunuri.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere de Arestare Preventivă.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea probării tuturor infracțiunilor comise contra patrimoniului pe raza de competență.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.