Dental Alliance
February 1, 2023

Minor disparut, cautat de politie

YRY Residence

Acoperisul1

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului CUCEREANU PETRU, în vârstă de 15 ani, din Republica Moldova. La data de 26 august, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, cu privire la faptul că, CUCEREANU PETRU în vârstă de 15 ani, a părăsit în mod voluntar un complex de servicii din Piatra Neamț, la data de 26 august a.c. și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.70 m, greutate – 75 de kilograme, păr brunet, tuns scurt, ochi negri, constituție atletică. La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare gri, cămașa albă cu motive florale, pantaloni tip blug de culoare negru, fiind încălțat cu pantofi tip sport de culoare negru.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și a localităților limitrofe, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap