September 22, 2021

Minoră de 14 ani, plecată de acasă! Mama ei a apelat la Poliție pentru a o găsi

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Gârcina continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei BEREJAN ELENA- ANDREEA, de 14 ani, dispărută la data de 15 aprilie 2021.

La data de 15 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au fost sesizaţi de către o femeie din Pângărați, cu privire la faptul că fiica acesteia, BEREJAN ELENA- ANDREEA de 14 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în cursul aceleiași zile și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1.65 – 1.70 metri, greutate – aproximativ 70 de kilograme, părul drept, vopsit brunet, tuns la nivelul umerilor, ochi căprui. Minora prezintă o cicatrice la nivelul antebraţului stâng, ca urmare a unei intervenţii chirurgicale.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu un hanorac gri, cu glugă, pantaloni tip jeans de culoare albastru, încălţăminte sport de culoare albă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Gârcina, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.