Dental Alliance
August 18, 2022

Minoră din Neamț dată dispărută

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Urecheni continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei HULPOI IOANA-DENISA, de 16 ani, dispărută la data de 11 iulie 2021.

La data de 11 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Urecheni au fost sesizaţi de către asistentul social din cadrul Primăriei Păstrăveni, cu privire la faptul că, HULPOI IOANA-DENISA de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul asistentului maternal, în cursul aceleiași zile și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1.75 metri, greutate – aproximativ 50 de kilograme, păr șaten deschis, de obicei prins la spate, ochi căprui.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o cămașă cu mânecă ¾ de culoare roșu cu carouri de culoare neagră, pantaloni tip jeans de culoare albastru deschis, încălţăminte sport de culoare albă cu  dungi de culoare galben și negru, având asupra sa un rucsac de culoare negru, cu două buzunare, prevăzute cu fermoar.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Păstrăvenii, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.