Dental Alliance

Misiune pirotehnică în Neamț

0
YRY Residence

În data de 01.05.2022, prin apel la 112, echipa pirotehnică a fost solicitată să intervină pentru asanarea unor elemente de muniție descoperite în comuna Vânători Neamț.
Echipa pirotehnică a intervenit în pădurea Nemțișor din comuna Vânători Neamț pentru asanarea a 30 cartușe de calibru 7,92 mm, 7 cartușe de calibru 7,62 mm, 1 focos pentru proiectil și 1 focos pentru grenadă de mână. Acestea au fost descoperite de catre un tânăr în vârstă de 17 pe timpul unei drumeții prin pădure.
Cu ajutorul echipamentelor din dotare, pirotenicienii au cercetat zona pe o suprafață de aproximativ 200 mp și nu au mai descoperit alte elemente de muniţie. Muniția descoperită, ce provine din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a fost ridicată,  transportată și depozitată în condiții de siguranță într-un depozit special amenajat pentru a fi ulterior distrusă.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap