January 23, 2021

”Model” de polițist local, în Neamț: două dosare penale, într-o singură zi.

Poveștile cu alcool și violență nu sunt o noutate pentru români, din păcate. Locuim în țara care se găsește pe locul 5 în Europa la consumul de băuturi alcoolice, țara în care media de vârstă la care tinerii încep să bea este 14 ani iar consumul de alcool este privit ca o realizare, nicidecum un viciu.

Așadar, nu ar trebui să mire pe nimeni că inclusiv cei care sunt plătiți să mențină liniștea și ordinea ajung să fie titluri de articole de presă, în ce privește acest subiect.

Așadar, un polițist local de 46 de ani a fost reclamat de iubita lui, din Piatra Neamț că, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi apucat de făcut scandal la domiciliul acesteia. De la alcool și ceartă până la lovituri nu a fost cale lungă, așa că femeia a sunat la… Poliție, pentru a fi protejată. Amândoi au fost preluați de oamenii legii și duși la sediul Poliției iar pentru polițistul local agresor s-a emis un ordin de protecție, prin care i s-a interzis să se apropie la mai puțin de 200 de metri de reclamantă. De asemenea, acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru violență.

Povestea nu se încheie aici: după ce au terminat treburile la sediul Poliției, bărbatul a plecat și a fost depistat, în continuare băut, la volan, în trafic. Așa că, după prelevarea mostrelor biologice, rezultatele au arătat o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce a însemnat întocmirea unul al doilea dosar penal, pentru conducere sub influența alcoolului.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.