Dental Alliance
December 11, 2023

Modernizare în Cartierul Nicolae Bălcescu: Străzile Salciei, Sărata, Zebrei și Fundătura Zebrei prind contur

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Astăzi, echipa de lucru a făcut o nouă incursiune în teren pentru a verifica avansul lucrărilor de modernizare a străzilor Salciei, Sărata, Zebrei și Fundătura Zebrei, proiectul semnificativ din Cartierul Nicolae Bălcescu. Cu un entuziasm palpabil, reprezentanții primăriei și constructorii se mândresc cu progresele făcute și cu impactul pozitiv pe care îl va avea acest proiect asupra comunității locale.

Acest proiect ambițios a atins recent o nouă etapă cheie – crearea unei fundații solide pentru viitorul sistem rutier, pe o suprafață de 9390 de metri pătrați. Această bază solidă promite a fi temelia unui sistem rutier nou și modern, care va face viața locuitorilor din zonă mai ușoară și mai convenabilă.

În prezent, echipa se află pe ultima sută de metri cu lucrările de montare a bordurilor, iar în același timp se efectuează curățarea căminelor de scurgere și a sistemului de colectare a apelor pluviale, pentru a le pregăti să facă față oricărei intemperii. Acest pas asigură durabilitatea și rezistența proiectului în fața condițiilor meteorologice variabile.

Următoarea etapă a acestui proces de modernizare mult așteptat este turnarea primului strat de asfalt. Acest moment crucial va aduce un plus semnificativ de funcționalitate străzilor Salciei, Sărata, Zebrei și Fundătura Zebrei. Ulterior, accentul se va pune pe construcția trotuarelor din pavele, pe o suprafață de 2272 de metri pătrați. Această mișcare nu doar că va aduce o infrastructură modernă, ci va crea și un mediu sigur și estetic pentru pietoni.

Primarul Leonard Achiriloaei a ținut să sublinieze faptul că este în continuare în dialog cu locuitorii din zonă și că apreciază încrederea și înțelegerea comunității pe durata acestui proces de modernizare. “Îmbunătățim calitatea vieții, indiferent de zonă!”, a subliniat acesta.

În concluzie, modernizarea străzilor Salciei, Sărata, Zebrei și Fundătura Zebrei din Cartierul Nicolae Bălcescu este în plină desfășurare, aducând promisiuni de îmbunătățire a infrastructurii și a vieții comunității locale. Acest proiect ambițios este un exemplu clar al angajamentului autorităților locale de a asigura un mediu mai bun și mai sigur pentru locuitori.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap