Suplimente Alimentare Imunyze

Modificare importantă de trafic rutier pe drumul european dintre Roman și Iași

Acoperisul1

Condor Resort

DRDP Iași impune o modificare majoră în traficul rutier de pe drumul european 583 spre municipiu. Numărul tot mai mare de accidente rutiere a făcut ca pe șoseaua europeană să apară parapeți de protecție, dar și circulația alternativă pe diferite sectoare

Schimbare importantă pentru toți șoferii din Municipiul Iași. Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași va impune o serie de modificări în zona comunei Bălțați, de pe drumul european 583, unde au loc frecvent accidente rutiere.

”Acum se face analiza soluțiilor pentru zona respectivă. La Bălțați se vor pune separatoare de sens, tocmai pentru a descuraja astfel de acțiuni ce pot duce la accidente rutiere. Se va realiza proiecul, iar Compania Națională va furniza materialele necesare. Direcția va întocmi proiectul și la lucra la aceste separatoare”, au precizat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri”. DRDP Iasi

Circulație alternativă pe drumul european spre Iași

Pe zona drumului european vor mai fi făcute și alte modificări de trafic. DRDP Iași va impune pe unele sectoare de trafic și sistemul ”doi cu unu”. Pe porțiunea dintre comuna Strunga și podul de la Șcheia se va circula alternativ pe două benzi pe direcția spre Roman și una spre Iași. După o altă distanță, circulația rutieră se va desfășura invers, pe o bandă spre Roman și două spre Iași.

Se schimbă regulile de trafic pe drumul european

Pe drumul european 583, între Municipiul Iași și orașul Târgu-Frumos, au avut loc numeroase accidente rutiere în ultimii ani. Porțiunea dintre Sârca și Bălțați a rămas, însă, zona în care se produc cele mai multe coliziuni între autoturisme. DRDP a modifica chiar marcajele rutiere pe drumul ce traversează localitatea Bălțați.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.