January 22, 2022

Moș Crăciun la PSD Roman

În această perioada a sărbătorilor Organizația PSD Roman a organizat mai multe acțiuni de caritate pentru copii din Roman si împrejurimi.
Deputat Oana Bulai:
“Nimic în lumea asta nu se poate compara cu bucuria care se citește pe chipul unui copil atunci când primește cadoul pe care și l-a dorit. 🎁
Prichindeii cu care am fost azi la cumpărături de Moș Crăciun mi-au umplut sufletul de fericire. Copilul din inima mea s-a regăsit în emoțiile și în bucuria lor și le mulțumesc pentru această zi specială.🎅
Anul acesta sper să reușim să aducem multe zâmbete copiilor ce poate nici nu mai visau la Moș. 🥳
Eu și colegii mei din PSD Roman ne dorim ca aceste sărbători să fie cu adevărat minunate pentru cât mai mulți copii. Vă așteptăm și pe voi să vă alăturați campaniei noastre. 🙏❤️
Crăciunul înseamnă speranță, bunătate, fericire și emoție! Sunt sentimentele pe care le-am trăit în această seară alături de niște copilași extraordinari.
Doamne Iisuse Hristoase, aceste momente din an le trăiesc cu gândul la divina ta bunătate și iubirea ta imensă față de noi. Tată Ceresc, iartă-ne și nu ne părăsi. Pune în sufletele tuturor copiilor speranță, bucurie, alină-le orice durere trupească și sufletească.
Poveștile unor copii pot fi câteodată sfâșietoare. Le-am bucurat suflețelele astăzi, dar am simțit și că intenția noastră bună e o picătură într-un ocean. Cu speranța că Nașterea Domnului ne va umple sufletele de bunătate și iubire, vă îmbrățișez pe toți. Asta îmi doresc eu de Crăciun.
Mâine o voi lua de la capăt și voi continua alături de colegii mei din PSD Roman acțiunile de Crăciun, pentru că ne așteaptă și alți copii la fel de frumoși și deosebiți care au scris Moșului!
Fiecare copil merită să simtă și să trăiască bucuria sărbătorilor.”

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.