Dental Alliance
March 1, 2024

Moș Crăciun în Uniformă: Polițiștii din Români au adus bucurie în casele a 6 familii

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

De Ajun, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au răspuns unui apel de urgență cu privire la o situație neobișnuită. Un Moș Crăciun în uniformă, îmbrăcat cu un costum roșu, s-a rătăcit în timp ce încerca să dăruiască cadouri copiilor din localitate.

Echipa de polițiști s-a mobilizat rapid și a ajuns la locul indicat, unde l-au identificat pe binecunoscutul Moș Crăciun cu o misiune specială. În intervalul orar 18.30-21.30, aceștia au lucrat alături de el, distribuind cadouri la 6 familii din localitățile Bahna, Moldoveni, Români și Secuieni.

“Trei persoane în vârstă, cu probleme de sănătate, precum și 18 copii au primit vizita lui Moș Crăciun. Tot astăzi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au adus bucurie unei familii de pe raza lor de competență. Caravana faptelor bune continuă”, a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (I.P.J.) Neamț.

Chiar dacă inițiativa a fost prezentată într-o manieră amuzantă, poliția a subliniat gestul nobil al colegilor lor și i-a felicitat pentru implicarea lor în aducerea bucuriei în comunitate.

Moș Crăciun în uniformă este o dovadă inedită a spiritului sărbătorilor care se regăsește în comunitățile locale și a implicării polițiștilor în a face lumea mai frumoasă pentru cei din jur.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.