Dental Alliance
August 8, 2022

Motocicletă făcută scrum după impactul cu un autoturism, în județul Suceava. Doi tineri au fost răniți

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Un accident rutier a avut loc duminică după-amiaza, pe raza localității Mălini, județul Suceava. Doi tineri au fost răniți după ce motocicleta pe care se aflau a fost lovită de o mașină. În urma impactului motocicleta a luat foc.

sv

Potrivit ISU Suceava, accidentul rutier a avut loc pe raza localității Mălini, sunt implicate o motociletă și un autoturim din care a rezultat rănirea a doi tineri.

Un tânăr de 21 de ani și o minoră de 15 ani care se aflau pe motocicletă, vor fi transportați la spital pentru îngrijri medicale, aceștia având multiple traumatisme.

Din primele cercetări, este vorba despre o depășire a unui autoturism de către motocicletă, moment în care conducătorul auto ar fi virat spre stânga, fără să se asigure, motocicleta lovind din spate, partea față stânga a mașinii.

sv3

În urma impactului motocicleta a luat foc, aceasta fiind stinsă de persoanele aflate la fața locului, până la sosirea pompierilor.

La fața locului au intervenit militarii Detașamentului de pompieri Fălticeni cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Conducatorul motocicletei nu posedă permis de conducere și are 0.04 mg/l in aerul expirat la testarea cu aparatuletilotest. Conducătorul are permis de conducere valabil, iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ.

Tot din primele cercetări rezultă că cei doi tineri de pe motocicletă nu purtau cască de protecție.

Sunt continuate cercetările în cadrul dosarului penal intocmit pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.