December 5, 2020

Mugur Cozmanciuc: Îmi doresc ca experiența pe care am acumulat-o ca reprezentant al României la APCE să fie un atu pentru Neamț

M-am născut în Bucovina, un loc cu multă istorie, unde se amestecă mai multe culturi și, cu toate acestea, există conviețuire constructivă. De aici am învățat să fiu echilibrat. Apoi rigurozitatea și ”obsesia” lucrului bine făcut. Aceste valori mi-au fost imprimate în anii de liceu, pe care i-am petrecut la Liceul Militar din Câmpulung Moldovenesc. Și am avut, cu siguranță, multe de învățat. Aici am învățat că degeaba faci ceva, dacă nu faci la timp. Degeaba faci un lucru aproape perfect, dacă el trebuie să atingă perfecțiunea ca să poată fi util.

Mai trebuie să spun că toate acestea s-au îmbinat cu perioada de formare universitară de la Iași, unde am avut ocazia să îmi dezvolt gândirea, să aprofundez un alt fel de a vedea lucrurile. De aici până la a fi un bun profesionist, un om serios și un om de echipă este doar un pas și cred că, în acest moment, acesta este lucrul cel mai important: sunt un om de echipă.

De asemenea, îmi doresc ca experiența pe care am acumulat-o ca reprezentant al României la APCE să fie un atu pentru Neamț. Pentru că așa am învățat să recunosc și să lucrez cu oameni de stat adevărați, să îmi prețuiesc și mai mult comunitatea, țara și identitatea.

Mugur Cozmanciuc

Candidat, Președinte CJ Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.