Mugur Cozmanciuc: M-am putut bucura alături de locuitorii satului Dragova din comuna Cândești, la sfințirea bisericii parohiale

Zi cu însemnătate pentru locuitorii satului Dragova din comuna Cândești, ocazionată de sfințirea bisericii parohiale, cu hramul Sfinții Împărați Constantin și Elena. Vrednicul părinte Iosif Buruiană a reușit să ridice o biserică de zid, frumos pictată, dar și o biserică duhovnicească formată din sufletele locuitorilor din zonă, începând cu propria sa familie binecuvântată cu 6 copii.

Soborul de sfințire a fost condus de Înaltpreasfințitul Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei a cărui prezență a adus ca de fiecare dată bucurie, coslujitori fiind părintele Constantin Năclad, consilier la Pariarhia Română, părintele Protopop de Roznov, Bogdan Frăsilă, precum și alți preoți de la parohiile din zonă.

M-am putut bucura de această stare de sărbătoare împreună cu locuitorii veniți și din alte localităti, de primarul comunei Cândești, Gheorghe – Daniel State, de Daniel Vasiliu Macovei, de Vasile Panaite si Marius Apopei.

În predica de azi, IPS Teofan, a menționat, foarte frumos si corect pentru orice vreme, ca e foarte important sa reusim sa găsim dreptatea Bunului Dumnezeu, adică adevarul si lumina.

Doamne Ajuta!

Mugur Cozmanciuc

Deputat, PNL

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.