Dental Alliance

June 16, 2024

Neamț: 33 de permise de conducere reținute și 335 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 166.000 de lei

0
YRY Residence

Go Padel Roman

În perioada 30 decembrie- 2 ianuarie,  polițiștii au fost în teren pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii publice.

Cu această ocazie, au fost constatate 94 infracțiuni, iar pentru neregulile în trafic, polițiștii au reținut 33 de permise de conducere.

Polițiștii au intervenit, în ultimele patru zile, la 205 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

Zilnic polițiștii au acționat, în sistem integrat, pentru menținerea ordinii și siguranței publice și siguranța traficului rutier.

În urma activităților, au fost constatate 94 infracțiuni, dintre care 42 de infracțiuni contra persoanei, 20 infracțiuni contra patrimoniului, 12 distrugeri și 20 de alte infracțiuni, 9 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 335 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 166.000 de lei, 142 dintre acestea fiind avertismente.

Pentru abaterile rutiere constate au fost reținute 33 de permise de conducere, 10 dintre acestea pentru depășirea regimului legal de viteză, 8 pentru consumul de băuturi alcoolice, fiind retrase 11 certificate de înmatriculare. În total în această perioadă au fost constatate 16 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În această perioadă au fost emise 6 ordine de protecție provizorii, fiind luate 8 măsuri preventive, dintre care 6 rețineri și 2 măsuri de arest preventiv.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.