Dental Alliance
December 9, 2023

Nemțean cercetat pentru săvârșirea de braconaj piscicol

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

În noaptea de 7 mai a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați, de reprezentanții A.J.V.P.S. Neamț, cu privire la faptul că pe lacul Izvorul Muntelui, se află persoane bănuite de braconaj. Cu ocazia deplasării la fața locului, în localitatea Poiana Teiului, polițiștii au identificat un bărbat de 35 de ani, din localitatea Hangu, care deținea o plasă de pescuit tip monofilament, având o lungime de aproximativ 66 metri și un număr de 50 de pești, specia caras și plătică, specii aflate în perioada de prohibiție.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de pescuitul comercial în habitate piscicole naturale, prin orice metode și mijloace, al peștilor și al altor viețuitoare acvatice, în perioada de prohibiție și producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament, conform prevederilor O.U.G. nr. 23/2008.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap