Dental Alliance
December 11, 2023

Nemțean de 20 de ani prins la volan sub influența drogurilor

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 17:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe bulevardul Dacia, au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Piatra-Neamț. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor interzise.

Menționăm că aceasta nu prezintă probă în dosarul penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap