November 30, 2021

Noapte productivă pentru polițiștii romașcani

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale M.A.I. au  desfășurat acțiuni informativ-preventive, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul SARS-CoV-2, în zone aglomerate, la agenții economici, dar şi în mijloacele de transport în comun.

Polițiștii nemțeni au desfășurat opt acţiuni punctuale, dintre care patru au fost organizate independent de către poliţişti și patru organizate împreună cu I.J.J. Neamț.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 665 de persoane, precum și 22 de mijloace de transport.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost verificate 225 de locații de interes, unde poliţiştii, alături de celelalte structuri cu care acționează în sistem integrat, au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roman, au acţionat pe raza municipiului Roman, pentru prevenirea accidentelor rutiere și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Agenții economici verificați, au fost sancționați pentru neregulile constatate, fiind aplicate 12 de sancțiuni pentru nerespectarea dispozițiilor Legii 55, în valoare de 4.000 de lei.

Trei conducători auto a fost sancționat pentru nerespectarea dispozițiilor privitoare la pauzele și perioadele de odihnă, cu amendă în valoare de 13.000 lei,  vehiculele fiind imobilizate până la îndeplinirea condițiilor de legalitate pentru continuarea transportului și alte 7 sancțiuni, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, au fost aplicate pentru abateri privind legislația rutieră

De asemenea, au fost reținute 2 de permise de conducere, iar  pentru defecțiunile tehnice constatate, polițiștii au retras 4 certificat de înmatriculare.

Pe timpul desfășurării acțiunii, polițiștii au constatat două infracțiuni la regimul circulației rutiere.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.