Dental Alliance
November 26, 2022

Noi discuții despre cum va arăta viitorul Complex de Agrement „Ținutul lui Creangă“

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Astăzi, la sediul Consiliului Județean Neamț, am coordonat noi discuții despre cum va arăta viitorul Complex de Agrement „Ținutul lui Creangă“. De la o întâlnire la alta cu echipa proiectantului care lucrează la studiul de prefezabilitate sunt tot mai convins de succesul acestei investiții, care va pune cu adevărat județul Neamț pe harta turismului național și internațional și care va atrage dezvoltarea economică a întregii zone.
Având în vedere că viitorul complex de agrement se va construi la limita orașului Târgu-Neamț, la discuții a participat și primarul Vasilică Harpa, alături de echipa de implementare din cadrul Consiliului Județean Neamț.
Așa cum era firesc, la întâlnirea de astăzi am pus accentul pe noi amănunte din proiect. Este extrem de important ca „Satul de vacanță“, care va fi ancora acestui proiect, să fie impecabil și să atragă atât turiștii din țară cât și pe cei din străinătate. Trebuie să identificăm absolut toate elementele care îi vor captiva pe vizitatori și să convingem cât mai mulți oameni să vină la Târgu-Neamț și să se bucure de atmosfera unei Moldove Medievale, specifice secolului XIX, de farmecul arhitecturii zonei, de experiența vieții în case tradiționale, de relaxare totală, datorită îmbinării tradiționalului cu modernul. Sunt mândru de acest proiect întrucât Creangă-al nostru va da specificul locului, prin transpunerea poveștilor și amintirilor lui. Din acest complex, care se va întinde pe circa 60 de hectare, nu vor lipsi serviciile de lux, specifice mileniului III, un parc de distracții, cu sală de spectacole, un parc acvatic, spații de cazare și de petrecere a timpului liber.
Am convingerea că prin Complexul de Agrement „Ținutul lui Creangă“ vom reuși să creștem numărul turiștilor care ajung acum să ne viziteze zona.
Ionel Arsene

Presedinte, CJ NEAMT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.