Dental Alliance

Noi încadrari ca ajutor de șef de post la Doljești, Dămuc, Dobreni și Vînători

0
YRY Residence

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț şi-a mărit echipa cu 4 civili, care vor ocupa funcţia de ajutor şef de post în mediul rural. La data de 15 martie a.c., cei patru au depus jurământul de credință și li s-a acordat gradul profesional.

Cei 4 candidați, care au promovat concursul de încadrare din sursă externă pentru funcțiile de ajutor șef de post își vor începe activitatea profesională în mediul rural, în cadrul posturilor de poliție Doljești, Dămuc, Dobreni și Vînători-Neamț.

Pe data de 15 martie a.c., celor 4 candidați, care au promovat concursul de încadrare din sursă externă pentru funcțiile de ajutor șef de post, li s-a acordat gradul profesional și au depus jurământul de credință în fața șefului unității.

Concursul s-a desfășurat în perioada 15 noiembrie-23 decembrie 2021, iar primii 4 care au obținut cele mai mari note la evaluarea teoretică, în ordine descrescătoare, au fost evaluați psihologic și medical, fiind declarați „apt”.

https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-rezultate-finale-concurs-ajutor-sef-de-post

În total au fost înscriși 72 de candidați, iar după evaluarea performanțelor fizice, 37 candidați au susținut evaluarea teoretică.

Conducerea unității îi felicită pentru reușită, le urează bun venit în echipă și mult succes în carieră!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap