Noi reguli, de astăzi, pentru cei care se află în Grecia. Ce amendă riscă persoanele care nu poartă mască

De astăzi a fost introduse reguli mai stricte în Grecia. Purtarea măștii de protecție este din nou obligatorie în supermarket, atât pentru angajați cât și pentru clienți, anunță MAE.

 

Potrivit sursei citate, este obligatorie utilizarea unei măști și în zonele de sosire și de așteptare a mijloacelor de transport public, precum și în interiorul vehiculelor și trenurilor pentru personal și pasageri.

 

Amenda pentru cei care nu poartă mască este de 150 de euro, potrivit digi24.ro

 

A fost eliminate recent plafonul de 6 persoane la masă în restaurant, dar nu a fost modificat numărul maxim admis de clienți și distanțele care trebuie respectate atât în restaurante, cât și în magazinele comerciale.

Pentru toate autobuzele publice (autobuzele urbane și interurbane KTEL sau KTEL SA, autobuzele turistice și autobuzele turistice speciale (de tip inchis sau deschis) care viziteaza orasele, precum și autobuzele private, autobuzele comunitare, cele aflate în responsabilitatea OASA SA și OASTH SA, precum și în transportul feroviar, este permis transportul de pasageri până la la o capacitate de 65% din numărul maxim de pasageri transportați in vehicul / vagon.

surse: mae.ro, digi24.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.