July 25, 2021

Nostradamus a prevestit nenorocirea de la Notre Dame. A fost găsit catrenul care a anunțat incendiul

Tot mai multe voci susțin că marele prezicător francez, Michel de Nostradame, cunoscut sub numele de Nostradamus, ar fi anticipat incendiul de la Catedrala Notre Dame din Paris. Un cunoscut astrolog a demonstrat pe blogul său, catrenul cu pricina.

Astrologul britanic Jessica Adams scrie pe blogul personal că focul izbucnit luni la Notre Dame a fost încă o predicție a lui Nostradamus care s-a împlinit.

„Capul Berbecului, Jupiter și Saturn,
Dumnezeule veșnic, ce schimbări se pot aștepta?
După un secol lung, răul se va întoarce
Franța și Italia, ce emoții vei trăi?”

Astrologul susține că plasarea planetelor și semnelor zodiacale pe diagrama astrologică pentru 15 aprilie 2019 corespunde cu ceea ce s-a întâmplat luni.

„Ceea ce avem aici este Chiron la «capul Berbecului» la doar trei grade de semnul zodiacal. Soarele, arzând portocaliu la apus la Paris, în timp ce [turla de la] Notre Dame s-a prăbuşit, este de asemenea în Berbec, în această diagramă astrologică stabilită pentru luni 15 aprilie 2019 la ora 17:50, Paris”, scrie Jessica Adams pe blogul său.

 

„Șocul momentului este ilustrat de Uranus în Taur 2, formând un semisextil aproape perfect cu Chiron. De fapt, această aliniere se poate întâmpla doar o dată la 80 de ani”, precizează astrologul.

„Ce este Chiron? un simbol al oamenilor și al organizațiilor care sunt îndrăznețe. Scandaloase. Care nu se împiedică de așa-numitul imposibil. Într-un moment mă voi uita la WikiLeaks, Julian Assange și la o cunoscută postare de-a lor referitoare la «Dosarele siriene», de acum câțiva ani, numită «Profeția Notre Dame». Da, ați citit bine, Profeția Notre Dame”, explică Adams, citată de Sputnik Internaţional.

Sursa observator.tv

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.