Dental Alliance
March 1, 2024

Nou în Roman: Inaugurarea Clinicii Stomatologice Dedicată Exclusiv Copiilor, o Nouă Aventură în Sănătatea Orală

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Astăzi vă prezentăm clinica stomatologică Zâna Măseluță dedicată în totalitate copiilor – un spațiu cald și prietenos, creat special pentru a asigura o experiență memorabilă și reconfortantă pentru cei mici. Avem bucuria de a vă familiariza cu cei 6 medici specializați, dedicați și pregătiți în 3 domenii medicale distincte, gata să ofere îngrijire de calitate superioară pentru sănătatea orală a copiilor dumneavoastră.

”La noi, copiii primesc atenția și grija personalizată de care au nevoie pentru a-și menține zâmbetul strălucitor și sănătos. Pe lângă faptul că suntem singura clinică din Moldova specializată în perfecționarea zâmbetului copilului, un alt aspect care ne diferențiază este prezența constantă a medicului specialist ortodont în fiecare zi.

Suntem mândri să fim printre puținele clinici care oferă acest serviciu în mod regulat, asigurându-ne că aliniamentul dentar al micuților dumneavoastră este în mâinile celor mai pregătiți profesioniști. Fie că sunteți părinți sau bunici, înțelegem că zâmbetul copiilor dumneavoastră este cel mai de preț lucru.

La cabinetul nostru, nu doar că oferim tratamente medicale de înaltă calitate, ci și creăm o atmosferă plină de bucurie și încredere pentru cei mici. Vă invităm să descoperiți o abordare inovatoare și grijulie pentru sănătatea orală a copiilor, unde fiecare vizită devine o aventură plină de zâmbete și senzații pozitive.

Sănătatea zâmbetului copiilor dumneavoastră este prioritatea noastră! Alăturați-vă comunității noastre, unde grija pentru copii întâlnește profesionalismul medical, și unde fiecare zâmbet devine o poveste de succes în sănătatea orală. Pentru programări și informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru sănătatea și zâmbetul copiilor dumneavoastră!”

Clinica își are sediul în Roman pe strada Ștefan Cel Mare nr 180 lângă Casa Afacerilor.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.