August 9, 2020

Noul paroh al Parohiei Mesteacăn, Părintele Nistoreanu Andrei

In prima zi din Săptămâna Mare a Patimilor Domnului nostru Iisus Hristos, după slujba Deniei, in parohia Mesteacăn, un nou preot a fost prezentat credincioșilor. Acesta va continua frumoasa lucrare a părintelui Mihai Radu Bogdan ce a păstorit aceasta comunitate timp de 11 ani.
Conform tradiției, avand înalta binecuvantare, părintele protopop Dragoș Munteanu i-a înmânat noului preot simbolurile și totodată fundamentele misiunii preoțești: Sfânta Evanghelie, Sfânta Cruce precum și cheia bisericii, cu îndemnul de a sluji cu timp și fără timp în mijlocul credincioșilor ce i s-au încredințat spre păstorire.

La final, părintele Andrei a mulțumit Bunului Dumnezeu pentru toate darurile revărsate asupra familiei sale, Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacaului pentru încrederea acordată, părintelui protopop pentru frumosul cuvânt de învățătură și pentru tot sprijinul acordat, familiei pentru toată susținerea și nu în ultimul rând tuturor credincioșilor pentru frumoasa primire.

Din partea Consiliului Parohial, noul preot paroh a primit în dar o icoană cu chipul Maicii Domnului.

Comunicat Protopopiatul Romanului

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.