Dental Alliance
December 9, 2023

Noul sezon estival se apropie cu pași repezi, iar Ștrandul Municipal este pregătit să-i treceți pragul!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Echipele Serviciului Complex de Agrement Ștrand Moldova depun toate eforturile pentru a asigura un mediu plăcut și sigur în timpul zilelor călduroase de vară. În acest sens, am demarat lucrările de pregătire, iar rezultatele sunt deja vizibile.
Bazinele au fost vopsite, pavajul este în proces de intervenție, iar fiecare spațiu este igienizat. De asemenea, am luat măsuri pentru înlocuirea și recondiționarea umbrelelor, astfel încât să puteți beneficia de un refugiu plăcut în timpul zilelor însorite. Vrem să vă oferim un loc de relaxare și recreere în care să vă simțiți cu adevărat bine alături de familie și prieteni.
Deschiderea oficială va avea loc la jumătatea lunii Iunie. Vă asigur că veți găsi aceleași servicii de înaltă calitate, într-o atmosferă plăcută și relaxantă. Aștept cu nerăbdare să ne revedem și să petrecem împreună zile minunate de vară la Ștrandul Municipal Roman!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap