January 19, 2021

Nuntă oprită de luptătorii de la SAS, în Olt. Au dat buzna peste invitați înainte să apuce să mănânce

O nuntă cu 200 de invitați a fost oprită, noaptea trecută, la Slatina, după ce polițiștii și luptătorii SAS au constatat că nu erau respectate normele de distanţare fizică şi cele de protecţie individuală.

  • La nunta din Slatina participau aproximativ 200 de persoane, de patru ori mai multe decât permite legea în vigoare.
  • Pentru că nu erau respectate normele de distanțare fizică, oamenii legii au aplicat amenzi și i-au trimis acasă pe invitați.

Aproximativ 200 de persoane care se aflau într-un restaurant din Slatina, la o nuntă, au fost trimise acasă de forţele de ordine. Erau prea multe persoane și nici nu erau respectate normele de distanțare fizică, așa că oamenii legii au intervenit ferm.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin SNUAU 112, despre faptul că la un restaurant din municipiul Slatina se desfăşoară un eveniment şi este deranjată liniştitea publică.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, în cooperare cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt, s-au deplasat de îndată la fața locului, pentru a efectua verificări.

Întrucât la eveniment participau aproximativ 200 de persoane, fiind încălcate normele de distanțare fizică și cele de protecție individuală, reprezentanții autorităților au dispus suspendarea evenimentului.

Activitățile sunt în plină desfășurare, urmând a fi aplicate sancțiuni contravenționale celor care au încălcat prevederile legale.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.