Dental Alliance

O familie din comuna Drăgănești a rămas fără agoniseala de o viață

0
YRY Residence

Incendiile de vegetație uscată pot provoca adevărate tragedii. O familie din comuna Drăgănești a rămas fără agoniseala de o viață.

Prin apel la 112, la ora 14:18, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din satul Șoimărești din comuna Drăgănești.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Drăgănești și pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la o locuință și la vegetația uscată cu posibilitatea propagării la o altă locuință învecinată.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. În sprijinul forțelor de intervenție au venit doi operatori din comuna Drăgănești cu două tractoare.
Flăcările care s-au extins de la vegetația uscată au distrus în totalitate o locuință, lăsând în drum o familie.
A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 30 ha de pe raza comunelor Drăgănești (NT) și Drăgușeni (SV).
Proprietara locuinței, în vârstă de 63 de ani, a suferit atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD dar a refuzat transportul la spital.
Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap