Suplimente Alimentare Imunyze

O familie din comuna Poienari a rămas fără locuință, în urma unui incendiu

Acoperisul1

Condor Resort

Un incendiu violent a izbucnit, vineri dimineață la o casă aflată în localitatea Săcăleni din județul Neamț. Familia a rămas fără locuință.

Potrivit ISU Neamț, vineri dimineață, în jurul orei 06:30, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă în localitatea Săcăleni din comuna Poienari.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii de la Punctul de lucru Poienari și Detașamentul Roman cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD împreună cu voluntari din cadrul Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Poienari.

Până la sosirea forțelor de intervenție persoanele ce se aflau în locuință s-au autoevacuat.

incendiu casa sacaleni neamt1

Incendiul s-a manifestat generalizat la acoperișul și în interiorul unei locuințe cu posibilitatea propagării la anexele gospodărești și la locuințele învecinate.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 130 mp și bunurile materiale din interiorul casei (obiecte de mobilier, articole de îmbrăcăminte, materiale textile, aparate electrice și electrocasnice, documente etc).

Coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

Nu au fost victime.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.