Dental Alliance
March 29, 2023

O lumânare aprinsă a distrus o casă din Neamț. Proprietarul a suferit arsuri

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

În data de 25.04.2022, la ora 12:30, prin apel 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o locuință situată pe strada Ion Creangă în orașul Târgu Neamț. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la acoperiș, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite. Au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de 250 mp și tavanul unei camere pe o suprafață de 40 mp. Un bărbat de 55 de ani a suferit ușoare arsuri. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital. Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost focul deschis în spații închise (lumânare).

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap