Dental Alliance

July 23, 2024

O nouă reprezentare la șah, a CSM Roman!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Huși, 6 iulie — Sâmbătă, în frumosul oraș Huși, a avut loc un eveniment deosebit dedicat sportului minții: CUPA „AȘEZĂMÂNTUL SOCIAL SF. MUCENIȚĂ CHIRIACHI HUȘI” la șah. Competiția, organizată de Episcopia Hușilor, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, Asociația “Filantropia Ortodoxă” Huși și Asociația “Viitorul Copiilor Hușeni”, cu parteneriatul „Șah în școală”, a adunat tineri pasionați de șah din toată zona Moldovei.

C.S.M. Roman a fost reprezentat cu succes de șapte sportivi, coordonați de instructorul Mihai – Ionuț Gânju. Rezultatele au fost impresionante, evidențiind talentul și dedicația tinerilor șahiști.

Categoria Clasele 0 – IV

  1. Burlacu Maria – Smaranda: Locul 1 – fete, cu un parcurs perfect de 5 victorii din 5 partide.
  2. Țugui Yasmine – Maria: Locul 2 – fete.
  3. Ciobanu Luca – Gabriel: Locul 2 – băieți, de asemenea cu 5 victorii din 5, dar criteriile de departajare l-au plasat pe locul 2.
  4. Bejan Eric: Mențiune (3 victorii din 5), fiind cel mai tânăr participant din turneu, la doar 5 ani și jumătate.

Categoria Gimnaziu + Liceu

Din cei trei sportivi participanți, doi sunt încă la ciclul primar, dar și-au demonstrat valoarea în fața colegilor mai mari:

  1. Stan Dante – Alexandru (clasa a III-a): Locul 1 în clasamentul general, cu un parcurs perfect de 5 victorii din 5 partide!
  2. Mărtici Teodor: Locul 2, cu 4 victorii și o remiză din 5 partide.
  3. Țugui Ayline – Sofia (clasa a II-a): Locul 2 – fete.

Un Nou Capitlu de Succes pentru C.S.M. Roman

Sportivii C.S.M. Roman au demonstrat încă o dată că sunt o forță în șahul din zona Moldovei, la nivel de copii și juniori. Rezultatele obținute sunt rodul muncii susținute, al talentului și al pasiunii pentru acest sport nobil.

Felicitări tuturor participanților și mulțumiri organizatorilor pentru un turneu de neuitat! Acest eveniment a fost nu doar o competiție, ci și o ocazie de a celebra prietenia și spiritul de echipă, valori esențiale în dezvoltarea tinerilor sportivi.

Cu siguranță, viitorul șahului românesc arată promițător cu astfel de talente în creștere.

 

4o

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.