Dental Alliance
October 7, 2022

O oală uitată pe aragazul în funcţiune intr-un apartament din Roman putea provoca o tragedie

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

O oală uitată pe aragazul în funcţiune intr-un apartament din Roman putea provoca o tragedie

În această seară, la ora la ora 19:55, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul că se degajă fum dintr-un apartament situat pe strada Mihai Eminescu în municipiul Roman.
La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și voluntari din cadrul SVSU Roman.
Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că din interiorul unui apartament situat la al doilea etaj într-un bloc de locuințe se degajă fum.  Cu ajutorul echipamentelor specifice pentru descarcerare, pompierii au intrat în apartament și au constatat că fumul provenea de la o oală uitată pe aragazul în funcţiune.
În interiorul unei camere, pompierii au găsit o femeie de 81 de ani căzută, conștientă. Femeia care a suferit ușoare intoxicații cu fum a fost preluată de echipajul SMURD și transportată Ia CPU Roman.
Concomitent cu misiunea de căutare-salvare a persoanei aflată în apartament, pompierii au îndepărtat oala de pe aragaz și au acționat pentru evacuarea fumului.
Evenimentul s-a produs din cauza aparatului de gătit lăsat nesupravegheat.
Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc.

Lt. Popa Irina, purtător de cuvânt al ISU Neamț.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.