Dental Alliance
March 4, 2024

O persoană s-a aruncat astă noapte de la etajul Spitalului Municipal Roman

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

În jurul orei 22:55, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment în urma căruia o persoană a căzut de la primul etaj al unei clădiri ce aparține Spitalului Municipal Roman.
La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Roman.
Ajunși la locul solicitării, pompierii au identificat o persoană ce se afla între schelele unei clădiri în construcţie. S-a acționat pentru evacuarea persoanei dintre schele.
Imediat, aceasta a fost preluată de cadrele medicale care au început manevrele de resuscitare.
Din păcate, bărbatul în vârstă de 54 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.

ISU Neamț

La data de 16 august a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați prin apel 112 de către un reprezentant al unei unități medicale cu privire la faptul că un pacient s-ar fi aruncat de la etajul unu al unității în cauză.

În baza sesizării polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Roman.

Ulterior, personalul medical a declarat decesul bărbatului fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei.

Din primele verificări, nu au rezultat suspiciuni de comitere a vreunei infracțiuni contra vieții, cu intenție.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

IPJ Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.