April 11, 2021

O tânără de 21 de ani a murit în seara de Ajun, într-un BMW spulberat de tren în Arad. Fata s-a stins în brațele medicilor

Sfârşit tragic pentru o tânără de 21 de ani, în Ajunul Crăciunului. Fata a murit în unui accident cumplit, după ce BMW-ul pe care îl conducea a fost lovit de tren. Nenorocirea a avut loc în Arad, la Ineu.

O tânără de 21 de ani a murit în seara de Ajun, într-un BMW spulberat de tren în Arad. Fata s-a stins în brațele medicilor

  • Medicii au găsit-o pe fată în stop cardio-respirator şi s-au chinuit trei sferturi de oră să o readucă la viață.
  • Din păcate, tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Aseară, în jurul orei 21.15, un BMW condus de o tânără în vârstă de 21 de ani, din Târnova, a fost lovit de trenul Regio 160249, care se deplasa din direcția Arad-Gurahonț.

Mașina se deplasa pe raza localității Ineu, iar accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferata simplă, fără bariere, înspre localitatea Sicula.

În urma impactului teribil, şoferiţa în vârstă de 21 de ani a fost rănită grav, iar o altă fată, cu un an mai mare, pasageră în BMW, o suferit răni uşoare.

La faţa locului au intervenit Detașamentul Ineu cu o autospecială de descarcerare, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță de la Ineu și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.