Dental Alliance
April 14, 2024

O zi bună pentru handbalul de la Roman! 🤾‍♂️

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Astăzi, la Sala Sporturilor din Roman, echipa noastră a avut o prestație solidă, reușind să se impună în fața echipei CS Știința Bacău cu un scor de 35-19. A fost un meci în care strategia și efortul colectiv și-au spus cuvântul, iar rezultatul a venit ca o confirmare a progresului echipei noastre.

Cu o abordare determinată și o viziune bine pusă la punct, jucătorii noștri au demonstrat un nivel ridicat al abilităților și al pregătirii fizice și tehnice. Atacurile bine construite și o apărare solidă au fost ingredientele principale care au condus la această victorie concludentă.

Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți și ne-au susținut! Prezența și suportul dumneavoastră înseamnă mult pentru noi. Atmosfera din tribune a fost una plină de entuziasm și încurajare, iar energia transmisă de suporteri a fost cu siguranță un factor care ne-a întărit în determinarea noastră de a obține victoria.

Pentru echipa noastră, această victorie reprezintă nu doar un rezultat pozitiv, ci și o confirmare a muncii grele depuse în sala de antrenament și a coeziunii de echipă. Păstrăm acest elan și privim înainte spre următoarele provocări! Fiecare meci este o nouă oportunitate de a demonstra că suntem una dintre echipele de top din competiție și că putem să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor.

Continuăm să muncim din greu și să ne pregătim pentru următoarele confruntări, cu încrederea că putem să aducem noi succese în palmaresul echipei noastre. Suntem hotărâți să continuăm pe acest drum al performanței și să facem tot posibilul pentru a aduce bucurie și satisfacție suporterilor noștri.

Felicitări echipei pentru această victorie impresionantă și să continuăm să ne susținem reciproc în drumul nostru spre noi triumfuri!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.