February 28, 2021

Oana Onu: ”Am hotarat sa iau atitudine pe pagina mea personala de Facebook”

Urmare a apariției în presă a unor informații legate de plecarea de la Spitalul Municipal de Urgență Roman a doamnei doctor Oana Onu – director medical șa această instituție, domnia sa a găsit necesar să publice, pe pagina personală de Facebook a unor lămuriri.

Am hotarat sa iau atitudine pe pagina mea personala de Facebook legat de articolul aparut astăzi pe site-ul Monitorului de Neamt, in care sunt lansate in spatiul public informatii care se referă la persoana mea, neverificate si incorecte.[…]
 
La inceputul lunii ianuarie 2021 am solicitat incetarea Contractului de Administrare incheiat pe perioada determinata, prin ACORDUL PARTILOR, cu incepere la 01.02.2021, deci nu cum se precizeaza in articol ,, demisia de onoare”. Mentionez ca din punct de vedere juridic exista diferenta clara intre notiunea de demisie si cea de incetare a contractului. Aceasta cerere a fost discutata cu dna Manager si inregistrata cu data de 13 ianuarie, la secretariatul spitalului, deci nicidecum in sedinta de la Primarie din data de 21.01.
 
Desi nu este necesara o justificare, aceasta hotarare a fost motivata de faptul ca am decis ca in 2021 sa incep anumite proiecte profesionale si personale, care nu permit, atat din punct de vedere al timpului alocat, cat si din punct de vedere legislativ, desfasurarea concomitenta a activitatilor de nai sus cu cele de tip administrativ.
 
Si nu sunt o ,, victima colaterala” ( oricat de frumos ar suna asta pt presa), sunt doar un om asumat, care in urma unor prioritizari si a unor calcule, are o alta optiune legata de propriul viitor.
 
Deci, nimic spectaculos.
 
Spectaculos este faptul ca apar postari in spatiul public fara ca eu sa dau declaratii in acest sens ( bazate pe ,, surse”🤓. Dar oare cea mai buna sursa nu sunt eu?).
 
Acesta este adevarul meu. Un adevar pe care am simtit nevoia sa il spun public.
dr. Oana Onu

director medical SMURoman

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.