Suplimente Alimentare Imunyze

Oaspeți de la Primăria Chișinău la Consiliul Județean Neamț

Acoperisul1

Condor Resort
Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a primit astăzi, la sediul instituției, o delegație oficială din Republica Moldova, de la Primăria municipiului Chișinău. „De Ziua internaţională a limbii materne, sărbătorită în întreaga lume la 21 februarie, pentru a promova diversitatea culturală şi lingvistică din întreaga lume, am avut plăcerea de a vorbi aceeași limbă cu prietenul nostru Ion Ceban, primarul general al municipiului Chișinău.
A fost o întâlnire ce mi-a făcut deosebită plăcere, pentru că atât noi, autoritățile județene nemțene, cât și frații de peste Prut, suntem foarte interesați de a găsi cât mai multe idei de colaborare, să implementăm activități comune, prin care să punem în evidență tradițiile și obiceiurile, să aducem la un loc păstrătorii datinilor de pe cele două maluri ale Prutului prin proiecte culturale.
De asemenea, vom găsi soluții pentru ca împreună cu Primăria municipiului Chișinău să dăm viață unui centru cultural care va purta numele maestrului Eugen Doga, acolo, la el acasă.
Marele compozitor a încântat în zeci de spectacole publicul din țara noastră cu piesele sale care înconjoară întreaga lume, iar autoritățile locale din Târgu-Neamț i-au acordat titlul de «Cetățean de onoare», ca recunoaștere a muncii sale de zeci de ani, a prestigiului și bucuriei pe care o aduce în sufletele celor care îi ascultă creațiile“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.
La sfârșitul discuțiilor, autoritățile județene nemțene le-au mulțumit oaspeților pentru interesul pe care l-au manifestat pentru viitoare colaborări.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.