Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Obiective importante ale administrației liberale devin realitate şi la Roman!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Cu prilejul vizitei ministrului liberal al Dezvoltării, domnul Adrian Veştea, la Neamț, am vizionat locațiile unde se lucrează deja sau unde se vor implementa principalele proiecte de modernizare din municipiul Roman.
Alături de noi, au fost prezenți domnul senator Eugen Țapu Nazare, domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, domnul deputat Tudor Polak, domnul primar al municipiului Roman, Leonard Achiriloaei şi domnii subprefecți, Adrian Ciobanu şi Iulian Jugan.
✅ La Roman s-au investit 23.000.000 de lei, fonduri guvernamentale obținute prin PNI “Anghel Saligny”, pentru modernizarea arterei est DJ 207A-Str. Plopilor-DN 2, un proiect foarte important de infrastructură rutieră de tonaj mare, care va facilita circulația în siguranță a autovehiculelor pe acestă porțiune de drum.
ℹ Totodată, am dat startul unei serii de proiecte de modernizare a rețelei de apă, rețea care a cauzat nenumărate probleme romaşcanilor, cu un proiect în valoare de 4.441.102 lei.
Este vorba despre reabilitarea rezervorului de apă de pe str. Mihai Viteazu, cu o capacitate de 5000 mc.
Pentru noi, romaşcanii, situația apei este una critică, o cunoaştem cu toții şi este extrem de important că am demarat un proiect, care va fi urmat de altele asemenea, prin care să rezolvăm aceste situații fără precedent.
🎾 Mi-a făcut plăcere să îl invit pe domnul ministru şi la locația unde vom demara proiectul Stadionului Moldova, un proiect al administrației liberale care se adresează comunității romaşcane iubitoare de sport şi de activități sănătoase.
Plasat în apropierea Ştrandului Roman, un obiectiv deja consacrat pentru cei care locuiesc aici, baza sportivă multifuncțională va facilita sportul de masă, de la fotbal, baschet, la volei, cățărări şi multe alte activități sportive.
Am discutat cu domnul ministru Veştea despre acest proiect a cărui valoare atinge aproximativ 20 milioane de lei şi am primit asigurări că anul viitor vom putea aplica pentru o finanțare în cadrul Companiei Naționale de Investiții.
⛹‍♂️ Este foarte important să avem la Roman o bază sportivă, unde tinerii să găsească o alternativă sănătoasă şi utilă pentru a-şi petrece timpul liber şi a socializa, dar şi pentru toți cei dornici să facă mişcare, să se antreneze şi să adopte un stil de viață activ şi sănătos.
Aşa cum discutam şi cu colegii mei şi domnul ministru al Dezvoltării, obiectivele noastre, ale PNL Neamț şi ale administrației locale liberale sunt acelea de a dezvolta şi moderniza infrastructura locală, însă şi de a oferi comunității facilitățile necesare unui nivel de trai ridicat.
Acest lucru se poate vedea cu uşurință în proiectele liberale, care se află în stadiu de realizare şi care, în curând, vor fi finalizate şi gata de folosință!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.