Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

OFERTĂ SPECIALĂ! Achiziționează Apartamentul Dorit cu Avans Minim și Rate Atractive de la YRY Residence

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Dacă visezi să te muți în apartamentul ideal, acum ai ocazia perfectă!

YRY Residence ofertă maximă pentru achiziționarea apartamentului dorit, fără să mai aștepți ani întregi pentru economii sau împrumuturi dificile. Cu un avans minim de doar 15.000 EUR, poți păși în locuința pe care ți-o dorești atât de mult!

Beneficiile ofertei noastre includ:

  1. Avans Minim: Doar 15.000 EUR pentru a-ți rezerva apartamentul dorit. Nu mai aștepta să economisești sume uriașe pentru a-ți îndeplini visul locuinței perfecte.
  2. Rate Atractive: Ai posibilitatea să plătești rate direct la dezvoltator pe o perioadă de până la 30 de ani. Astfel, nu vei fi copleșit de presiunea unei sume mari de bani de plată într-o singură tranșă.
  3. Perioadă de Rambursare Flexibilă: Ratele direct la dezvoltator sunt adaptate nevoilor tale. Poți alege perioade de rambursare care să se potrivească bugetului tău și să-ți ofere confort financiar pe termen lung.
  4. Confort și Calitate: Apartamentele noastre sunt construite cu atenție la detalii și oferă confortul și calitatea pe care ți le dorești într-o locuință.

Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii sau pentru a stabili o vizită la apartamentele disponibile. Sună acum la 0745645142 și află cum poți face primul pas către achiziționarea apartamentului visurilor tale!

Acesta este momentul tău să intri în apartamentul dorit, cu un avans minim și rate flexibile. Nu rata această oportunitate unică!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.