Dental Alliance
March 5, 2024

Oportunitatea anului 2024: YRY Residence aduce pe piață blocuri rezidențiale de calitate superioară la prețuri competitive

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Te-ai săturat să cumperi apartamente vechi fără garanții de structură, electric, sanitar, termic etc.? Pare că ai nevoie de o schimbare, iar YRY Residence are soluția perfectă pentru tine la Super Pret și Calitatea cea mai bună!

Într-un peisaj imobiliar în continuă schimbare, YRY Residence se distinge printr-o ofertă revoluționară care aduce o schimbare binevenită în procesul de achiziție a unei locuințe. Dezvoltatorul imobiliar dedicat satisfacerii nevoilor clienților, YRY Residence, vine cu blocuri rezidențiale noi, proiectate și construite cu atenție la fiecare detaliu, garantând confort și siguranță pentru viitorii locatari.

Caracteristici ale Blocurilor Noi YRY Residence:

1. Structură solidă: Blocurile sunt construite pe cadre din fier cu betoane de calitate B-400, oferind o fundație solidă și rezistență la trecerea timpului.

2. Confort termic asigurat: Sistemul de încălzire în pardoseală cu pompe de căldură garantează o eficiență termică deosebită, menținând un climat interior plăcut. Izolația extinsă la tavan, fundație, exterior și casa scării reduce consumul de energie.

3. Finisaje de înaltă calitate: Pereții tencuiți, acoperișul izolat și balcoanele cu acoperiș asigură rezistență și durabilitate pe termen lung. Geamurile termopan TRIPAN cu 3 straturi de sticlă contribuie la izolarea termică și fonică.

4. Facilități și avantaje multiple:

  • Troiță pentru rugăciune în incinta blocului.
  • Foișor între blocuri pentru momente de relaxare.
  • Internet și TV prin cablu, interfon pentru securitatea locatarilor.
  • Terasă amenajată pentru servirea mesei în aer liber.
  • Loc amenajat și închis pentru tomberoane.
  • Parcări și boxe disponibile.

⚠️ Prețuri începând de la 70.000 euro!

YRY Residence aduce aceste locuințe de calitate superioară pe piață la prețuri competitive, începând de la doar 70.000 euro. DOAR CÂTEVA APARTAMENTE MAI SUNT DISPONIBILE. Este o oportunitate unică de a investi într-un viitor sigur și confortabil.

Pentru mai multe informații și rezervări, sunați la telefonul: 0745 645 142!

YRY Residence îți aduce locuința visurilor tale, combinând calitatea cu accesibilitatea financiară. Nu rata șansa de a avea propria locuință într-un bloc nou și modern!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.