Dental Alliance

June 21, 2024

Parc industrial eco-friendly în Piatra-Neamț

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Candidatul PSD la funcția de primar al Municipiului Piatra-Neamț are în plan să constuiască un Parc Industrial. Adrian Niță și-a propus să creeze, odată cu implementarea acestui proiect, noi locuri de muncă și să dezvolte zona din punct de vedere socio-economic.  

Acționarul principal al Parcului Industrial va putea fi doar Primăria-Piatra Neamț, alte UAT-uri vecine putând deveni partenere. Se va alege locul potrivit pentru Parcul Industrial, apoi principalul obiectiv va fi atragerea de investitori români și străini. În cadrul parcului industrial se va asigura legătura dintre investitorii privați, locali și străini în relația cu instituțiile publice. 

Parcul Industrial va avea tot ce e necesar pentru ca investitorii să-și poată dezvolta business-urile. Vor exista următoarele utilități: rețea de drumuri interioare, rețea de apa,  rețea de canalizare, rețea de iluminat public, rețea de electricitate, rețea de gaze naturale, rețele de telecomunicații.
Vor exista mai multe facilități pentru rezidenții Parcului Industrial, precum scutirea de impozit pe teren și clădiri, dar și scutirea de la plata altor taxe. În acest sens, se vor da mai multe hotărâri de Consiliu Local care vor reglementa acest lucru. 

“Vrem să facem acest Parc Industrial cunoscut în regiunea Moldovei. Sunt sigur că vom reuși să-i aducem pe investitori aici, prin facilitățile oferite. Eu mă angajez să le ofer tot sprijinul meu! Vreau să existe în Piatra-Neamț mai multe locuri de muncă, mai bine plătite și, odată cu acest Parc Industrial, orașul nostru să de dezvolte economic,” a declarat Adrian Niță, candidatul PSD la primăria Piatra-Neamț. 

 

Comandat de PSD Organizația Piatra Neamț- CMF 21240002 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.