Parcul auto al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a fost reînnoit cu 18 autoturisme destinate structurilor de ordine publică și rutieră

Parcul auto al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a fost reînnoit cu 18 autoturisme destinate structurilor de ordine publică și rutieră, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

În baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, 18 autospeciale au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliţie Județean Neamț, contribuind astfel la îmbunătăţirea capacităţii de acțiune și creșterii gradului de siguranță a cetățenilor.

Autospecialele urmează a fi repartizate atât structurilor de ordine publică din mediul urban, cât și celor din mediul rural. Astfel, 6 vor fi alocate secțiilor de poliție rurală/ posturilor de poliție din localitățile Săbăoani, Borlești, Doljești, Alexandru cel Bun, Piatra Șoimului și Dumbrava Roșie.

De asemenea, alte 9 vor intra în dotarea polițiilor municipale și orășenești, fiind destinate exclusiv misiunilor de patrulare din zona de competență a structurilor de poliție.

Totodată, două autoturisme vor fi distribuite Serviciului Rutier iar o autospecială va fi alocată Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț.

Toate autoturismele au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigura condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor.

Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.