June 16, 2021

Părinte inconștient în Neamț! Și-a băgat copilul în spital, cu arsuri pe față și pe mâini, după ce și-a aruncat casa în aer!

Astăzi, la Piatra Neamț, un copil a fost preluat de medici și internat cu arsuri de gradul 2 și 3, pe față și pe mâini, după un gest inexplicabil făcut de tatăl său. Supărat pe faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu cu soție, acesta ar fi pierdut custodia copilului, bărbatul a decis să pună în aplicare una din amenințările pe care le făcuse. Acesta a golit nu mai puțin de trei butelii de aragaz în interiorul apartamentului în care locuiau cei doi, după care ar fi aprins niște cârpe. Urmarea a fot o explozie care a zguduit blocul.

Au fost evacuate persoanele de la parterul blocului, situat în Piatra Neamț, dar și cele de la etajele superioare. În urma deflagrației, din păcate, minorul a ajuns la spital, cu arsuri grave la nivelul feței și a membrelor superioare.

Bărbatul a fost reținut pentru audieri.

Update stire

Ca urmare a unei solicitări venite din partea IPJ, pompierii au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un apartament din municipiul Piatra-Neamț. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție,  o autospecială pentru lucru la înălțime și o autospecială pentru stingere cu apă și spumă.
Incendiul s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze (de la butelii) într-un apartament situat la primul etaj dintr-un bloc de locuințe din strada Grigore Ureche.
Toți locatarii din bloc au fost evacuați.
În urma incendiului au rezultat două victime: un minor de 7 ani și un bărbat de 39 de ani.
Minorul a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la UPU Piatra-Neamț.  Bărbatul a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de la SAJ.
La locul evenimentului s-au deplasat reprezentanți din cadrul Primăriei Piatra Neamț și reprezentanți de la Inspectoratul de Stat în Construcții.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.