Dental Alliance

July 23, 2024

Participă la cea mai importantă adunare profesională a fermierilor din regiunea Moldovei!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

🗓️ 18-21 octombrie 2024

📍 Platforma MARSAT SA, Roman, județul Neamț

Fermierii din regiunea Moldovei și din județele limitrofe sunt invitați să participe la cea mai importantă adunare profesională a fermierilor din acest an! Evenimentul promite să fie de o utilitate și relevanță maximă pentru toți participanții, oferind oportunități unice de a descoperi cele mai noi produse și servicii destinate agriculturii.

Pe parcursul celor patru zile ale târgului, vei avea ocazia să explorezi standurile expozanților, unde vor fi prezentate inovațiile din domeniu. De la echipamente moderne și tehnologie avansată, la semințe și produse agricole de ultimă generație, totul va fi la dispoziția ta pentru a-ți îmbunătăți activitatea agricolă.

Evenimentul va include, de asemenea, o serie impresionantă de conferințe și evenimente tematice, în care experți din domeniu vor discuta subiecte de actualitate și vor împărtăși din experiența lor. Aceste sesiuni vor oferi informații valoroase și soluții practice pentru provocările cu care se confruntă fermierii astăzi.

Nu rata această ocazie de a te alătura comunității profesionale a fermierilor, de a face schimb de idei și de a te conecta cu alți profesioniști din domeniu. Te așteptăm cu nerăbdare la platforma MARSAT SA din Roman, județul Neamț, între 18 și 21 octombrie 2024!

Te așteptăm!


Detalii eveniment:

  • Date: 18-21 octombrie 2024
  • Locație: Platforma MARSAT SA, Roman, județul Neamț
  • Program: Standuri expoziționale, conferințe și evenimente tematice pe parcursul celor patru zile

👨🏻‍🌾🌽🐄 ✔️ Vino să vezi cele mai noi produse și servicii destinate fermierilor! 🕐 18-21 octombrie 2024 📍 Platforma MARSAT SA, Roman, județul Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.