Dental Alliance

June 16, 2024

Pasionații tenisului de masă s-au întâlnit duminică, în Sala Sporturilor din Roman, în cadrul unei competiții organizată de CSM Roman

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Pasionații tenisului de masă s-au întâlnit duminică, în Sala Sporturilor din Roman, în cadrul unei competiții organizată de CSM Roman. Evenimentul a fost destinat micilor campioni cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani și a fost un adevărat succes!
Am fost impresionat să văd câtă bucurie și entuziasm au arătat copiii în timpul competiției și vreau să îi felicit pe toți participanții pentru efortul și dedicarea lor. Fiecare joc a fost un pas înainte, pe drumul către performanță.
Mă bucur să văd cum sportul îi învață pe copii valori importante precum disciplina, fair-play-ul și spiritul de echipă. Vreau să transmit sincere felicitări domnului antrenor Gându Claudiu pentru munca sa de pregătire și îndrumare a copiilor. Efortul și pasiunea pentru tenisul de masă se reflectă în performanțele și evoluția acestor tineri jucători.
Nu pot să nu îi menționez și pe reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Roman, cei care au făcut posibilă desfășurarea acestui eveniment deosebit. Dorința colegilor mei de a promova fiecare disciplină sportivă, din cele 9 existente în cadrul clubului, este de apreciat.
Sunt mândru să văd cum comunitatea noastră sprijină și încurajează activitățile sportive pentru copii. Sportul are un impact major în dezvoltarea lor fizică și emoțională, iar evenimente precum acesta îi motivează să își urmeze pasiunile și să își depășească limitele.
Mulțumesc, tuturor celor implicați în organizarea acestei competiții și le doresc copiilor noștri mult succes în continuare! Sunt convins că avem viitori campioni în rândurile noastre, iar municipiul Roman va fi mereu alături de ei în realizarea visurilor lor sportive.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.