Dental Alliance
March 1, 2024

Pasul Către Viitor: Clubul de Karting Primește Premii și Promisiuni pentru Dezvoltare

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Astăzi, am avut privilegiul să asistăm la una dintre cele mai captivante experiențe din cadrul săptămânii „Școala altfel” de la Colegiul Național „Roman-Vodă”, unde pasiunea pentru motosport și talentul au fost în centrul atenției. Sub coordonarea dedicată a profesorilor și cu sprijinul conducerii școlii, am avut onoarea de a premia tinerii pasionați și talentați implicați în Clubul de Karting.

Evenimentul a fost un elogiu adus nu doar performanțelor sportive, ci și valorilor precum pasiunea, dedicarea și efortul depus de către elevii implicați. Îi felicităm cu căldură pe toți participanții, care au demonstrat că sportul nu este doar despre competiție, ci și despre dezvoltarea personală și colaborare.

Vrem să transmitem sincere mulțumiri cadrelor didactice implicate în acest proiect, care au fost ghiduri și surse de inspirație pentru elevi în drumul lor către realizarea visurilor. Este remarcabil să vedem cum educația și sportul se îmbină armonios pentru a contribui la formarea unei generații de tineri talentați și hotărâți.

De asemenea, avem vesti entuziasmante pentru comunitatea noastră. Începând de anul viitor, Clubul Sportiv Municipal Roman își va extinde paleta de oferte, inclusiv cu o nouă secție dedicată kartingului, sub îndrumarea domnului Sorin Balint. Această extindere reprezintă o oportunitate de aur pentru dezvoltarea și promovarea talentelor din orașul nostru, oferindu-le tinerilor pasionați șansa de a-și exprima și dezvolta abilitățile în motosport.

Suntem mândri să fim martorii acestui pas important către viitor și suntem convinși că Clubul de Karting va continua să fie un simbol al excelenței și al pasiunii pentru sportul cu motor în comunitatea noastră.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.