Suplimente Alimentare Imunyze

Patru elicoptere din Ucraina au survolat municipiul Roman. MApN spune de ce

Acoperisul1

Condor Resort

Patru elicoptere din Ucraina au aterizat pe Aeroportul Internaţional din Iaşi. Ministerul Apărării Naționale precizează că este vorba despre operațiuni de mentenanță.

Conform Ministerului Apărării Naționale, autoritățile ucrainene au cerut părții române aprobări diplomatice de survol cu destinația finală Ghimbav, județul Brașov, pentru 4 elicoptere, în scopul efectuării operațiunilor de mentenanță la Airbus Helicopters România, potrivit contractelor în vigoare.

Aeronavele sunt configurate pentru executarea misiunilor civile, nefiind înarmate.

Pentru aceste elicoptere au fost depuse marți planuri de zbor în sistemul de trafic aerian civil, aeronavele aterizâd deja pe aerodromul Iași, pentru escală tehnică, urmând să își continue deplasarea către destinația finală.

Elicoptere ucrainene în configurație civilă, în zbor deasupra României spre fabrica Airbus de la Brașov

MApN a mai informat marți că patru elicoptere ucrainene ce se aflau deja în zbor deasupra României au primit aprobare de survol cu destinația finală Ghimbav, jud. Brașov, în scopul efectuării operațiunilor de mentenanță la Airbus Helicopters România, potrivit contractelor în vigoare.

  • „Aeronavele în discuție sunt configurate pentru executarea misiunilor civile, nefiind înarmate.
  • Pentru aceste elicoptere au fost depuse astăzi, 8 martie, planuri de zbor în sistemul de trafic aerian civil, aeronavele aterizând deja pe aerodromul Iași, pentru escală tehnică, urmând să își continue deplasarea către destinația finală.”, a transmis MapN.

Elicopterele ucrainene sunt de tipul Airbus H225.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.