Pe 11 august, toți cei cu inima alături de Comuna Săbăoani sunt invitați la Ziua Comunei. Evenimentul va fi transmis live și pe facebook.

În fiecare a doua duminică a lunii August, Comuna Săbăoani își serbează ziua. Așadar, și anul acesta, primarul Comunei Săbăoanei, Valeria Dascălu, alături de consilierii locali ai comunei, vă invită la joc și voie bună, pe 11 august 2019, începând cu ora 17.00, la Ziua Comunei Săbăoani.

Pe scenă vor urca Provincialii, Ionuț Galani, Ioana Ignat, ADDA&Band, Grigore Gherman și binecunoscuta interpretă Margareta Clipa.

Cei care sunt în comună sunt așteptați în fața scenei iar cei care sunt plecați, dar cu sufletul și inima alături de comunitatea din Săbăoani pot urmări întregul eveniment #live pe facebook, pe pagina @roman24online, pagina pe care sunt transmise în direct evenimentele importante din județ.

Bună ziua dragi cetățeni!
Primarul comunei Săbăoani si Consiliul Local Săbăoani au plăcerea să vă invite la “ Ziua comunei Săbăoani ” din data de 11 August 2019, programul artistic va incepe la ora 17. 00
Vă așteptăm cu drag la sărbătoare !

Primăria comunei Săbăoani

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.