Suplimente Alimentare Imunyze

Pe strada Ștefan cel Mare, în municipiul Roman, la volan, cu o concentrație de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat

Acoperisul1

Condor Resort

Astăzi, 7 aprilie, în jurul orei 09.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat în trafic un bărbat, de 32 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, în municipiul Roman.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice! Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacţie şi precizia mişcărilor şi poate determina scăderea acuităţii vizuale şi auditive a şoferilor.

Legea pedepseşte aspru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul după ce şoferul acestuia a consumat băuturi alcoolice, iar concentraţia de alcool în sânge depăşeşte limita legală!

Polițiștii rutieri sunt la datorie, iar orice încălcare a legii este sancţionată!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.