September 26, 2021

Percheziții în Roman, la mai multe adrese: persoanele vizate sunt bănuite de comiterea infracțiunii de înșelăciune

La data de 10 iunie 2021 polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”șmen”, de pe raza municipiului Roman.

Fapta a fost comisă pe raza municipiului Botoșani, la data de 26 mai 2021, în dauna unei femei de 53 de ani din comuna Corni, notează realitateadorohoiana.ro. În urma descinderilor, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri constând în bani, telefoane mobile, cartele telefonice. De asemenea, o femeie de 41 de ani, bănuită de comiterea faptei a fost condusă la sediul poliției în baza unui mandat de aducere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dipuse măsuri. Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Botoșani și a polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Roman.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.