Dental Alliance
December 4, 2023

Percheziții la persoane bănuite de delicte silvice

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, sprijiniți de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale Neamț, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, la imobilele a două persoane, cu vârste de 46, respectiv 53 de ani, din Grințieș, bănuite de comiterea infracțiunilor de infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori si furt de arbori. În urma perchezițiilor desfășurate au fost identificate mai multe mijloace de probă, ce vizează posibila activitate infracțională, respectiv 3 motoferăstraie, mai multe topoare, un tub spray iritant lacrimogen, o cameră tip monitorizare vânat și înscrisuri.

De asemenea, au fost descoperite și ridicate trei telefoane mobile, suma de 587 de lei, fiind confiscată cantitatea de 3,15 m.c. material lemnos, ce a fost dată în custodia Ocolului Silvic Poiana Teiului. Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap