Dental Alliance

June 21, 2024

Performanțe remarcabile ale sportivilor de la Secția de Natație a Clubului Sportiv Municipal Roman

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Patru tineri atleți talentați au strălucit în cadrul Campionatului Național – Etapa Regională 2024 pentru copii de 10-11 ani, demonstrând dăruire, perseverență și pasiune pentru înot. Desfășurat în perioada 16-17 februarie 2024 la Bazinul Olimpic Bacău, acest eveniment a fost un prilej de bucurie și mândrie pentru Clubul Sportiv Municipal Roman.

Sub îndrumarea antrenorilor lor devotați, Moldovanu Costin Rareș și Rotariu Norbert, cei patru sportivi au reprezentat cu cinste culorile clubului în competiție. La start s-au aliniat Ciobanu Sofia (10 ani), Levărdă Ștefan (11 ani), Roșca Teodor (11 ani) și Voicu Ștefan Cristian (11 ani), fiecare dând tot ce au avut mai bun pentru a-și atinge scopurile.

Voicu Ștefan Cristian a obținut o performanță excepțională, reușind calificarea la Campionatul Național pentru Copii de 11 ani, care va avea loc în vara acestui an la Pitești. Aceasta marchează a doua sa participare într-o astfel de competiție și este o dovadă clară a talentului său și a dedicării față de sportul său de bază.

De asemenea, Ciobanu Sofia a strălucit și ea pe parcursul competiției, reușind calificarea la Campionatul Național pentru Copii de 10 ani, ce va avea loc în vara acestui an la Brașov. Performanța sa remarcabilă a fost consolidată de locul 3 obținut la proba de 50m spate feminin pentru categoria de vârstă 10 ani, demonstrând astfel că este o prezență de temut în competițiile viitoare.

În plus, sportivii Voicu Ștefan, Levărdă Ștefan și Roșca Teodor au confirmat și ei potențialul lor deosebit, obținând rezultate admirabile în cadrul competiției. Voicu Ștefan s-a clasat pe locul 6 la proba de 200m liber masculin și locul 6 la 50m bras, ambele pentru categoria de 11 ani, în timp ce Levărdă Ștefan a ocupat locul 6 la 50m fluture masculin și locul 8 la 50m liber, ambele pentru categoria de 11 ani.

Felicităm cu căldură performanțele extraordinare ale acestor tineri sportivi, care nu doar că au demonstrat talent și muncă asiduă, ci au și adus onoare clubului și comunității lor. De asemenea, recunoaștem efortul și sprijinul necondiționat oferit de antrenori și părinți în realizarea acestor performanțe impresionante.

În concluzie, le dorim mult succes lui Voicu Ștefan Cristian și Ciobanu Sofia la etapa finală a Campionatului Național și îi încurajăm pe toți cei patru sportivi să continue să aspire la excelență în ceea ce fac. Felicitări și mulțumiri organizatorilor pentru desfășurarea unei competiții memorabile și pentru sprijinul acordat dezvoltării sportului de performanță în rândul tinerilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.